Ingezonden persbericht

Nieuwe elektronische temperatuurschakelaar voor OEM'ers

UITHOORN, 20020815 -- De nieuwe elektronische temperatuurschakelaar type 'TempSwitch 2000' van Barksdale is ontworpen voor zware industriële omgevingen en bestand tegen schokken en vibraties. De schakelaar is ontwikkeld voor hydraulische en pneumatische systemen (bijv. persen), voor de bewaking voor smeersystemen, de machine-industrie, automobielindustrie, machinale gereedschappen of spuitvormmachines. Deze nieuwe Barksdale-schakelaar is verkrijgbaar bij de HITMA-groep in Uithoorn.

Het gebruikersmenu biedt een eenvoudige werking en staat het snel aanpassen van de parameters van het systeem toe via een 'tamper proof bedieningspaneel' zonder het productieproces te onderbreken. De compacte RVS-behuizing (36x130 mm zonder elektrische plug) met de 3-digit/7-segments LED display is 330º draaibaar voor individuele schakelaarpositionering na montage.

De TempSwitch 2000 heeft 2 solid state contacten en is microprocessor gecontroleerd. Het instrument is zelftestend met een foutmeldingsdisplay en diagnosefunctie volgens DESINA®. Het instelbare meetgebied van tot +100ºC tot -30 tot +150ºC heeft een nauwkeurigheid van 0,5% f.s. De standaard elektrische aansluiting is een DESINA®-conforme M12x1, 4 pin plug. Andere klantspecifieke pluggen zijn optioneel.



Ingezonden persbericht