PARTIJ VAN DE TOEKOMST

Johan Vlemmix wedt dat hij einde voettocht naar Rome haalt.

Johan Vlemmix wedt met bedrijven dat hij einde van voettocht naar Rome zal halen.

Johan Vlemmix, bekend als oranjefan en van zijn Partij voor de Toekomst, is momenteel bezig aan een voetreis naar Rome, ten behoeve van Warchild. De meeste mensen geloven niet dat hij het zal halen, maar Johan zal laten zien dat ze het allemaal bij het verkeerde eind hebben.
Vlemmix daagt bedrijven uit, met hem te wedden of hij het haalt. Zij kunnen hem sponsoren per kilometer. Als hij Rome haalt, betalen ze dat afgesproken bedrag per kilometer. Haalt hij het niet, dan kost het ze niets!
Het geld wat Vlemmix op deze manier binnenhaalt, gaat in zijn geheel naar Warchild, er blijft niets aan de strijkstok hangen.

Vlemmix is afgelopen zaterdag vertrokken vanaf de studio van radio 538 in Hilversum. Hij is van plan, de ongeveer 2200 kilometer te voet af te leggen in ongeveer drie maanden. Johan onderneemt de voetreis omdat hij een weddenschap met radio-538-dj Rick van Velthuysen heeft verloren. Hij had met hem gewed, dat zijn partij minstens 1 zetel zou halen bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen, anders zou hij naar Rome lopen.
Nu loopt hij dus naar Rome.

Meer informatie:
Johan Vlemmix: 06-53182952

15 aug 02 14:20