Donderdag, 15 augustus 2002
Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie Gelderland-Midden heeft gisteren tussen 08.30 uur en 13.45 uur de snelheid gecontroleerd op de Drielse Rijndijk te Driel. Er werden 1166 voertuigen gecontroleerd en hiervan reden er 18 te hard. De hoogste snelheid is onbekend.

Diefstal bedrijfsauto
In de nacht van dinsdag op woensdag werd vanaf een parkeerplaats gelegen aan de Mosterdhof te Westervoort een bedrijfsauto gestolen. De eigenaar van de bedrijfsauto - een 35 jarige inwoner van Westervoort heeft inmiddels aangifte gedaan.

Inbraak bedrijfspand
In de nacht van woensdag op donderdag werd omstreek 04.00 uur ingebroken in een bedrijfspand gelegen aan de Kastanjelaan te Duiven. Ter plaatse werd geconstateerd dat de ruit van een schuifdeur met een stoeptegel was ingegooid. Er is vermoedelijk een hoeveelheid sigaretten weggenomen.

---

Passantenonderzoek naar aanleiding verkrachting

ZETTEN - Naar aanleiding van de verkrachting die laat in de avond van dinsdag 6 augustus plaatsvond in Zetten, werd op dinsdag 13 augustus tussen 22.00 uur en 24.00 uur een passantenonderzoek gehouden. Dit onderzoek vond plaats aan beide zijden van het Zettensepad (zowel aan de kant van Zetten als aan de kant van Hemmen). In totaal werden 22 personen aangesproken. Hoewel geen directe aanwijzing in de richting van een dader werd gegeven, werden wel enkele mededelingen gedaan, die verder uitgewerkt en onderzocht worden. Dit is momenteel gaande.