Gemeente Breukelen


VERGADERING GEMEENTELIJKE MONUMENTENCOMMISSIE GAAT NIET DOOR!!

De vorige week aangekondigde vergadering van de monumentencommissie gaat niet door. Vanwege vakantie vervalt de geplande datum van maandag 16 augustus geschrapt. De gemeentelijke monumentencommissie komt weer bijeen op vrijdag 27 september 2002 in het Koetshuis van gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelen. Vanaf 9.30 uur kan het publiek vragen stellen. Direct daarna uiterlijk 10.00 uur begint de monumentencommissie.

Zondag 18 augustus: zwemmen naar Vreeland

Zondagochtend om 11.30 uur start de jaarlijkse zwemtocht naar Vreeland. Er zijn twee startplaatsen: de achtertuin van het gemeentehuis waarvandaan het 7800 meter zwemmen is naar de dubbele klapbrug in Vreeland. Om 11.30 uur geeft burgemeester Dales in Breukelen het sein tot vertrek. Om 13.00 uur volgt zijn collega de heer Gieskes dit voorbeeld met het startschot voor de 3600 meter. De startplaats is de achtertuin van het brugwachtershuis aan de zijde van Oud Over te Loenen, grenzend aan de Vecht.

Dit jaarlijks terugkerend waterevenement is voor toeschouwers te volgen vanaf de wal. De route start bij de achtertuin van Boom en Bosch net voor de Vechtbrug, en loopt via de Weersluis, de brug in Nieuwersluis en de Mijndense sluis naar de Cronenburgherbrug in Loenen. Daar sluiten de 3600 meter-zwemmers aan en vervolgt de weg naar de dubbele klapbrug in Loenen-dorp, de Hut, de brug bij de provinciale weg bij Vreeland om tenslotte te eindigen bij de Van Leerbrug in Vreeland. De geschatte finishtijd is 15.00 uur.

VERANDERINGEN PROGRAMMAPAKKET BREUKELSE KABEL

Vanaf 1 september is KinderNet niet meer te zien op Net 5 maar alleen nog via Kindernet/Veronica. Tussen 1 september en 31 oktober vervallen in Breukelen daarom de uitzendingen van Kindernet.

De uitzendingen van TCM/Cartoon Network stoppen op 30 oktober omdat het contract per die datum vervalt en niet is verlengd.

Vanaf 31 oktober gebruikt CASEMA het vrijgekomen kanaal om Kindernet/Veronica uit te zenden.

Voor vragen kunt u bellen met Casema klantenservice (030) 289 03 04.

(0346) 26 09 00 of mail naar gemeente@breukelen.nl. Wij noteren uw naam en adres en geven de binnengekomen meldingen door aan Wegener Suurland, de uitgever. Zo kan de fout hopelijk nog hersteld worden en krijgt u binnen afzienbare tijd alsnog een gids van uw gemeente. gemeente@breukelen.nl) met uw adresgegevens voldoende.