Gemeente Dalfsen

16-08-2002

Eerste huwelijksvoltrekking in Huize Den Berg

DALFSEN - De allereerste huwelijksvoltrekking in de romantische ambiance van de blauwe zaal in Huize Den Berg. Die eer viel Martien van Zagten en Jannie Meijer te beurt. Onder prachtige weersomstandigheden voltrok ambtenaar van de burgerlijke stand Anton Meussen op donderdag 15 augustus om 11.45 uur het eerste huwelijk op Dalfsens nieuwste trouwlocatie.
Op 24 juni besloot de gemeenteraad van Dalfsen Huize Den Berg aan te wijzen als huis der gemeente. Daarmee is Dalfsen, naast de trouwzalen in het gemeentehuis en het gemeentelijk servicepunt, officieel een trouwlocatie rijker. Martien en Jannie stemden hun trouwdatum speciaal af op dit besluit, zodat hun wens om op Den Berg te trouwen in vervulling kon gaan.
Huize Den Berg is schitterend gelegen in bosrijke omgeving aan de zuidkant van rivier De Vecht. Met het aanwijzen van deze historische havezate tot trouwlocatie gaat een wens van veel aanstaande bruidsparen in vervulling. Inmiddels staan er al tien huwelijksvoltrekkingen op Den Berg gereserveerd.

O