BEAUTIFUL EVENTS

Special Beautiful You

PERSBERICHT

Special Beautiful You, 4 x per jaar Beauty Only!

16 augustus is het zo ver. Dan verschijnt Special Beautiful You. Het mooiste seizoenmagazine voor beauty minded people, zowel man als vrouw, want mooi zijn mag! Special Beautiful You gaat alléén maar over uiterlijk schoon, dus over extra aandacht voor jezelf.

Nederland is een van de drukst bevolkte tijdschriftenlanden ter wereld. Nederlanders zijn blijkbaar gek op tijdschriften. Om ze te lezen én te maken. Wij, als nieuwkomer, schromen dan ook niet om dat toe te geven.
In navolging op onze jaarlijkse beautybeurs, Beautiful You in het Beursgebouw van Eindhoven, kon een beauty magazine dus niet uitblijven. Er is echter wel een groot verschil met alle andere tijdschriften: Het is niet alleen een mooi magazine: Special Beautiful You brengt Beauty Only & Only for You.

In de herfsteditie o.m. de volgende onderwerpen:

Make-up van Mineralen, hot in Hollywood, nu eindelijk in Nederland Make Overs met: Andy Uffels & Ingrid Burger
John Beerens
Extensions van Balmain
De nieuwste trends in lingerie
De nieuwste trends in haarmode
De samenstelling van je garderobe? Herfstmode 2002! De Catwalk Spectacle: Milaan en Parijs in woord en beeld Interviews: Jaap Rijnbende, modeontwerper
Peter Kauffman, schilder en dichter Jacky Habets en Liesbeth Snijders, hoedenontwerpers Marijke Helwegen en Robert
Schoemacher, cosmetische
specialisten
Jens von Tilborg-Thomsen, hairdesigner Lucretia van der Vloot, black & beautiful Stap voor Stap Mooie handen
Stap voor Stap Make-up, classique & extravagant Hot Shopping Spots
De puzzel. Lekker oubollig, zeg je misschien, een puzzel in Special Beautiful You. Daar willen we twee dingen over opmerken: qua moeilijkheidsgraad is hij dat allerminst en wat de prijzen betreft, ook niet.

Een los nummer kost 4,50 euro. Een abonnement 14,50 euro. Een abonnement is dus goedkoper, valt vanzelf in de brievenbus en geeft middels een persoonlijke code ook nog eens recht op toegang tot de exclusieve Beautyful You Member Site, onderdeel van onze publieke site: www.beautiful-you.biz (n.b. onder constructie). Op deze Member Site vind je de leukste, mooiste en voordeligste aanbiedingen in Beautyland.

De Toekomst & Beautiful You
Special Beautiful You verschijnt vier keer per jaar. In augustus, in november, in februari en in mei. Een classy seizoensmagazine waarin met een kritische blik naar beauty en producten gekeken wordt. Make Overs, véél nieuws over én van kappers, haarmode en haarproducten, interviews, Stap voor Stap- reportages met betrekking tot allerlei beauty-aspecten, ervaringsverslagen over cosmetische ingrepen, beautyarrangementen, shoppingverhalen, diëten, de nieuwste cosmetica, mode en accessoires en nog veel meer.

Special Beautiful You is een uitgave van EPN NV, EPN Beursorganisatie BV en Beautiful Events.
Redactie: Postbus 127, 5300 AC Zaltbommel, tel. 0418 511263. Oplage 65.000 waarvan 15.000 verspreid in België. Distributie: Aldipress.

16 aug 02 16:03