Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 16-08-2002 Persbericht district Maasland

INBRAAK IN CAMPER

Terwijl de eigenaars ervan donderdagavond even aan het eten waren heeft een onbekende kans gezien om in te breken in hun op een parkeerplaats aan de Bosschebaan in Heesch geparkeerd staande camper. Hij is er met een aantal gevulde tassen vandoor gegaan. Men vermist onder meer kleding, een GSM, een digitale filmcamera en enkele brillen.

REE AANGEREDEN

Op de Kaathovensedijk in Heeswijk Dinther, rijrichting Vinkel, is donderdagavond een onbekende automobilist in botsing gekomen met een ree. Het dier raakte zwaar gewond en is ter plaats door een jager uit zijn lijden verlost. De automobilist is doorgereden. De auto is tengevolge van de aanrijding beschadigd want op de plaats van de aanrijding zijn door de politie glassplinters aangetroffen.

LOKAALVREDEBREUK EN VERNIELING

In de nacht van donderdag op vrijdag is aan de Heuvel in zijn woonplaats Oss een 30-jarige man aangehouden. De man had een caféverbod en was toch naar binnen gegaan. Hij weigerde te vertrekken. Toen de politie kwam ging hij uiteindelijk wel weg maar dan wel direct en onder begeleiding naar het politiebureau. Uit kwaadheid gooide hij in een van de ophoudkamers zijn eigen mobiele telefoon kapot. Bovendien bracht hij schade toe aan het interieur van de ophoudkamer. Hij kreeg een proces-verbaal voor het plegen van lokaalvredebreuk en het plegen van vernielingen in het politiebureau.

ALCOHOL IN HET VERKEER

In de nacht van donderdag op vrijdag is proces-verbaal opgemaakt tegen 41-jarige automobilist uit Oss. De man reed over de Rijksweg in Nuland en verkeerde onder invloed van alcoholhoudende drank. Hij kreeg bovendien een rijverbod voor de duur van 5 uur.

BALDADIGHEID

Vanmorgen is tegen een 20-jarige inwoner van Delft proces-verbaal opgemaakt terzake baldadigheid. De knaap liep met enkele kornuiten op de Hoogstraat in Nistelrode en had een witte reflectiepaal bij zich die hij ergens uit de grond had getrokken.