Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

Op 17 en 18 augustus in Zuiddorpe

BOEKWEITFEESTEN BESTAAN 25 JAAR

Dit jaar vieren de Zuiddorpenaren het zilveren bestaansjubileum van de Boekweitfeesten in hun gemeenschap. Ter gelegenheid hiervan wordt een grote ballonwedstrijd gehouden; burgemeester Mulder zal om 14.30 uur bij wijze van feestelijk startsein de eerste ballonnen oplaten.
En niet alleen de inwoners van Zuiddorpe storten zich in het feestgedruis: ook alle bezoekers zijn weer van harte welkom!

Traditiegetrouw is het programma goed gevuld, met diverse muzikale optredens, verkoop aan gezellige (eet)kraampjes, een (kinder)rommelmarkt, kermisattracties, een springkussen en schieting op de liggende wip.
Voor de verhuur van kramen of plaatsen op de rommelmarkt kunt u contact opnemen met Guy of Sandra, telefoon 0115-608600.

Alle muziekliefhebbers komen aan hun trekken tijdens het feestweekend; een willekeurige greep uit het muziekaanbod: dweilband Moon Shine, breakdance groep TKB, dweil- en blaaskapel Ein Prosit, plaatselijke muziekvereniging Eendracht Maakt Macht en de beentjes van de vloer o.l.v. Eddy's Combo en Disco m.m.v. Sanrobi.

Voor meer informatie zie de website van het Boekweitcomité Zuiddorpe.