Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-08-2002 Persberichten district Rijn & venen, 11.00 uur

Bewusteloze man beroofd

OUDEWATER In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.00 uur, is een 23-jarige inwoner van Oudewater aan de Lange Burchwal bewusteloos geslagen en vervolgens beroofd.

Toen de man op de Lange Burchwal liep hoorde hij voetstappen achter zich van meerdere personen en voelde een klap op zijn achterhoofd. De man verloor vervolgens zijn bewustzijn. Toen de man weer bijkwam, merkte hij dat zijn portemonnee en mobiele telefoon gestolen waren. De man heeft aan de klap waarschijnlijk geen verwondingen overgehouden.

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de beroving met geweld. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen via telefoonnummer 0900 8844.

Teveel alcohol

HARMELEN - Een 50-jarige man werd aan de Appellaan door politieagenten gecontroleerd. Omdat de man naar alcohol rook en onvast ter been was, moest de man een blaastest afleggen. De man, een inwoner van Harmelen, lukte het echter niet om de blaastest goed af te leggen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Een bloedtest moet uitwijzen of de man inderdaad onder invloed van alcohol was.