Gemeente Westervoort

TIJDELIJKE VERKEERSMAATREGEL "WESTERVOORT IN BEWEGING"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westervoort maken bekend dat zij - krachtens machtiging van de gemeenteraad - in verband met het evenement "Westervoort in beweging" in het centrum van Westervoort op 16 tot en met 18 augustus 2002, ter beveiliging en bevordering van de goede gang van zaken in het verkeer, besloten hebben tot het treffen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Deze maatregelen zijn als volgt:

1. Op vrijdag 16 augustus 2002 van 12.00 uur tot 24.00 uur wordt een parkeerverbod ingesteld op de navolgende wegen en/of weggedeelten:


* beide zijden van de Vredenburgstraat;

* beide zijden van de Maria van Nassaustraat;
* de westzijde van de Molenlaan;

* beide zijden van de Klapstraat, voor het gedeelte tussen de Kerkstraat en de Molenlaan;

* de zuidzijde van Dorpsplein.

Het parkeerverbod geldt niet voor de naast de rijbanen gelegen parkeervakken/-stroken.


2. Op vrijdag 16 augustus 2002 vanaf 12.00 uur tot 24.00 uur worden de navolgende wegen en/of weggedeelten gesloten verklaard voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers:


* de Kerkstraat tussen de Dorpstraat en de Maria van Nassaustraat;
* de Dorpstraat tussen de Kerkstraat en de Molenlaan/Mosterdhof en tussen Molenlaan/Mosterdhof en Rijndijk;

* een gedeelte van het Dorpsplein.


3. Op vrijdag 16 augustus 2002 vanaf 12.00 uur tot 24.00 uur de lijndienstvoering van het openbaar vervoer plaats te vinden via de Dorpspleinroute / Zuidelijke Parallelweg met een tijdelijke haltering op Dorpsplein nabij de Rabobank.

4. Op zaterdag 17 augustus 2002 vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur wordt een gedeelte van de Dorpstraat vanaf de inrit Mosterdhof tot aan de Veerdam gesloten verklaard voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers.

5. De hiervoor genoemde maatregelen zullen op de gebruikelijke wijze door middel van borden en afzethekken met bijbehorende borden worden aangegeven.