Ingezonden persbericht

Hockeyinterland bij SV Kampong

Grootste sportvereniging in Nederland viert eeuwfeest

UTRECHT, 20020812 -- In het kader van het 100-jarig bestaan van sportvereniging Kampong wordt op zondag 18 augustus een hockeyinterland tussen het Nederlands herenelftal en de nationale selectie van Zuid-Korea gespeeld. De wedstrijd start om 14.00 uur en vindt plaats op het sportpark van Kampong aan de Laan van Maarschalkerweerd.

In het kader van het 100-jarig bestaan organiseert Kampong, de grootste sportvereniging van Nederland, op zondag 25 augustus 2002 een open dag op het Sportpark Maarschalkerweerd aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht. De activiteiten vinden plaats tussen 10.00 en 16.00 uur. Er worden clinics gegeven van de sporten voetbal, cricket, hockey, jeu de boules, tennis en squash. Deze sporten worden bij Kampong beoefend. De dag wordt spectaculair afgesloten met een ballonvlucht boven Utrecht. Bezoekers die aan alle activiteiten deelgenomen hebben maken kans mee te kunnen met de ballonvlucht.

Twee andere publieksevenementen rond het eeuwfeest zijn de hockeyinterland tussen Heren 1 van Kampong en Zuid Korea op 20 augustus (aanvang 20.00 uur en op woensdag 28 augustus wordt om 19.00 uur een voetbalwedstrijd gespeeld tussen oud-spelers van FC-Utrecht en oud-spelers van Kampong.

Kijk voor meer informatie over het eeuwfeest van Kampong en bijvoorbeeld over het speciale eeuwfeestboek dat uitkomt, op www.kampong.nl.



Ingezonden persbericht