Gemeente Heythuysen

terug naar de vorige webpagina

Limburg Festival en Natuurlijk.....Theater!

Op zondag 18 augustus a.s. vindt in het kader van het Limburgs Straattheater Festival de fietstocht Natuurlijk.... Theater in de gemeenten Roggel en Neer, Haelen en Heythuysen plaats. U kunt op diverse plaatsen starten, te weten:

Recreatiepark De Leistert te Roggel tussen 10.30 en 13.00 uur; Café De Valk te Haelen tussen 10.30 en 13.00 uur; Het kerkplein te Heythuysen tussen 10.30 en 13.00 uur.

Filosofie achter dit festivalonderdeel is het in contact brengen van het publiek met aan de ene kant verrassend theater en aan de andere kant het landschap en de natuur. Op onverwachte locaties kan het fietsend publiek genieten van een zevental hoogstaande theatervoorstellingen.
De kosten voor deelname aan de theaterfietstocht zijn miniem. Na afloop van de fietstocht vindt er in Heythuysen op het kerkplein om 19.30 uur een voorstelling plaats van Jack Jaxx. Een informatieboekje met het volledige programma van het Limburg Festival kunt u onder andere afhalen bij de receptie in het gemeentehuis.

Via het item "Links" kunt u bij www.limburgfestival.nl nadere informatie over het hele programma van Limburg (Straattheater) Festival vinden.