Gemeente Heumen

Nieuwsberichten

19-08-2002
Speelterrein de Grote Loef

Speelterrein Grote Loef

Als afronding van de inrichting van de wijk Hoogenhof wordt aan de Grote Loef e en speelterrein ingericht. Over de besteding van het beschikbare budget en de i nrichting van het terrein heeft de gemeente overlegd met omwonenden.

Inrichting met speeltoestellen aan de Grote Loef maakt onderdeel uit van een to taalplan voor het veld. Dat totaalplan voor de inrichting met onder andere spee ltoestellen, een jeu-de-boulesbaan en een open stuk voor spelactiviteiten, is e erder dit jaar na een inspraakronde vastgesteld.

speeltoestellen

In samenspraak met een aantal bewoners die een speeltoestellencommissie hebben opgericht en een professioneel bedrijf, is specifiek voor het speelgedeelte een plan ontworpen waar de gemeente zich in kan vinden. Het gaat om het plaatsen v an toestellen voor verschillende leeftijdscategorieën: voor kinderen van 2-6 ja ar (veerelementen en een glijbaantje), van 5-10 jaar (schommel, duikelrek en ee n evenwichtsbalk) en van 6-12 jaar (gecombineerde toestellen voor klimmen en dr aaien).

ter inzage

Er is dus al uitgebreid overleg geweest tussen een aantal omwonenden en de geme ente, maar nu de plannen rond zijn krijgt iedereen de kans om de tekeningen bij de gemeente in te zien.

Hiervoor kunt u in week 35 of in week 36 van 2002 (26 augustus tot en met 5 sep tember) contact opnemen met Annelies Castelein van de afdeling welzijn, telefoo nnummer 358 82 52 (op maandag, woensdag en donderdag),. U kunt op die dagen ook meteen naar het gemeentehuis om het plan in te zien.