Corel lanceert WordPerfect Family Pack 4

Compleet softwarepakket voor thuisgebruikers

Maarssen, 19 augustus 2002 - Corel Corporation lanceert WordPerfect Family Pack 4, de nieuwste versie van het populaire pakket met gemakkelijk te gebruiken software voor thuis. Het pakket, met onder andere de bekende tekstverwerker WordPerfect, biedt alle familieleden de hulpmiddelen die zij nodig hebben voor hun dagelijkse taken en hobby's.

WordPerfect Family Pack 4 bevat een uitgebreide reeks toepassingen die speciaal zijn ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van thuisgebruikers, uiteenlopend van het schrijven van werkstukken tot het bewerken van digitale foto's en het bijhouden van de financiële administratie. De hoofdtoepassingen van het pakket zijn WordPerfect 10, Quattro Pro 10, Picture Publisher Digital Camera Edition en de Task Manager. Deze laatste is het centrale bedieningspaneel van WordPerfect Family Pack 4. Daarnaast bevat het pakket een aantal applicaties van derden waar de hele familie plezier aan zal beleven.

"Thuisgebruikers zijn op zoek naar goede, voordelige software die hen helpt bij hun dagelijkse taken," zegt Annette mcCleave, executive vice president of marketing bij Corel Corporation. "WordPerfect Family Pack 4 biedt deze gebruikers veel waar voor een aantrekkelijke prijs en het is een uitstekend product om kinderen te helpen bij hun schoolwerk."

WordPerfect Family Pack 4 bevat:

WordPerfect 10 - de bekroonde tekstverwerker waarmee gemakkelijk professionele documenten gecreëerd kunnen worden, zoals brieven, folders, boekverslagen, werkstukken, cv's en nog veel meer.

Quattro Pro 10 - dit is een uitgebreid en veelzijdig spreadsheetprogramma waarmee bijvoorbeeld budgetten, uitgaven, adressenlijsten, kilometerstanden, cd-verzamelingen en andere lijsten bijgehouden kunnen worden.

Picture Publisher Digital Camera Edition - met deze toepassing kunnen gebruikers gemakkelijk en snel hun digitale foto's bewerken en beheren.

Task Manager - dit is het centrale controlepaneel van WordPerfect Family Pack 4. Het dient als het punt waar de verschillende toepassingen in het pakket gestart kunnen worden en helpt bij het creëren van nieuwe documenten en projecten. Van hieruit kan ook een keuze gemaakt worden uit de omvangrijke bibliotheek met documentsjablonen en voorbeelden.

Naast deze hoofdtoepassingen, bevat WordPerfect Family Pack 4 verder:


* Dragon NaturallySpeaking Essentials - spraakherkenningssoftware waarmee het mogelijk is om via de meegeleverde headset de computer te bedienen;
* McAfee VirusScan - krachtige software die de PC beschermt tegen virussen;
* Avery DesignPro - ontwerpsoftware waarmee gemakkelijk projecten voor Avery laser- en inkjetproducten gecreëerd en afgedrukt kunnen worden, zoals briefkaarten, t-shirt opdrukken en andere stickers;
* Britannica Ready Reference Encyclopedia - Een cd-rom met een selectie van 25.000 artikelen uit de bekende Encyclopedia Britannica.
Prijs en beschikbaarheid
WordPerfect Family Pack 4 is vanaf augustus beschikbaar. De adviesprijs bedraagt 106 euro.

Meer informatie over WordPerfect Family Pack 4 is te vinden op www.wordperfect.com/family

Corel Corporation
Corel Corporation biedt haar klanten de creatieve tools die zij nodig hebben om hun verbeelding vorm te geven. Met een geschiedenis van software-innovatie en vele loyale klanten wereldwijd heeft Corel internationaal een reputatie verworven als ontwikkelaar van bekroonde grafische en zakelijke applicaties voor Windows-, Macintosh-, Linux- en UNIX-platforms. Corel blijft de ondersteuning van het web uitbreiden door de veelzijdigheid van Internet op te nemen in webgebaseerde applicaties, content en diensten. Corel zal ook applicaties ontwikkelen voor het Microsoft .NET-platform, als onderdeel van het streven om klanten een volledige reeks applicaties en diensten via Internet te bieden. Het hoofdkantoor van Corel is gevestigd in Ottawa, Canada. Corel is genoteerd aan de NASDAQ Stock Market en de Toronto Stock Exchange.

Ingezonden persbericht