Gemeente Uithoorn

In hun vergadering van dinsdag 13 augustus jl. hebben burgemeester
* In te stemmen met de invoering van Algemeen Muzikaal Vormend onderwijs op de basisscholen in uithoorn en De Kwakel met ingang van het schoolseizoen 2002/2003 ( start 12 augustus) en akkoord te gaan met het implementatieplan en het bijbehorende rooster. Dit voorstel voor te leggen aan de voorzitter van de raadscommissie voor bestuur, welzijn, onderwijs en zorg.

* In te stemmen met het coneptplan om het westelijk deel van Thamerdal, tussen de Boerlagelaan en de Admiraal van Ghentlaann, in te richten als 30 km/uur zone, en de bewoners van dit gebeid uit te nodigen voor een inspraakbijeenkomst.
* De raad voor te stellen het bezwaarschrift van de stichting katholiek onderwijs de Kwakel voor wat betreft het aanbrengen van de anti-graffitylaag (coating) ongegrond te verklaren. En de raad ook voor te stellen het voorstel van de Scholengroep Solyvius ongegrond te verklaren en deze beide zaken ter behandeling voor te leggen aan de voorzitter van de raadscommissie voor bestuur, welzijn, onderwijs en zorg op 22 augustus en in de raad op 12 september.