Gemeente Stede Broec


19-8-2002
ACTIVITEITEN IN DE DORPEN

Op de pagina's onder de knop Dorpen vindt u drie keuzemogelijkheden: activiteiten, exposities en dorpskernen. Die zijn op dit moment nog niet of nauwelijks ingevuld.

Er gebeurt van alles in de Stede Broecse dorpen, maar met veel van die evenementen hebben wij als gemeente geen bemoeienis. Dat betekent niet dat we ze onbelangrijk vinden. Mede dank zij allerlei plaatselijke verenigingen en organisaties blijven Lutjebroek, Grootebroek en Bovenkarspel levende en levendige gemeenschappen, waar mensen graag wonen en zich thuis voelen.

Wij hopen dan ook dat al die verenigingen en organisaties ons vanaf nu op de hoogte willen houden van hun activiteiten en evenementen. Wij kunnen die dan op deze website plaatsen. Het zal duidelijk zijn dat het daarbij gaat om openbare aangelegenheden, waar in principe iedereen welkom is. Ook hebben we het nadrukkelijk niet over commerciële activiteiten. Waar we aandenken: uitvoeringen van muziek- en toneelverenigingen, fancy fairs van scholen, straatfeesten tijdens de kermis,exposities van schilder- en fotoclubs en dergelijke. Voor ons is ât het handigst als u ons uw informatie via e-mail stuurt (gemeente@stedebroec.nl met als onderwerp website), maar als u niet over e-mail beschikt, dan kan het natuurlijk ook op papier.

De beslissing over al of niet plaatsen van ingestuurde informatie en de redactionele verantwoordelijkheid liggen bij de webredactie.