Praktijkonderzoek Veehouderij

Praktijkonderzoek Veehouderij ook actief in China

Auteurs: Bram Wouters (PV) en Hans Schiere (IAC)

De landbouw in China is aan grote veranderingen onderhevig. Ook op het gebied van de melkveehouderij is er een grote behoefte aan kennis. Sinds eind vorig jaar is het Praktijkonderzoek Veehouderij trekker van een project gericht op kennisoverdracht en ontwikkeling van melkveehouderijsystemen en praktijkonderzoek. Het project wordt gesubsidieerd door Senter (Azië faciliteit). Van Nederlandse kant doen behalve het PV (kennis van ontwikkeling bedrijfssystemen), ook het Internationaal Agrarisch Centrum in Wageningen (opleidingsaspecten van systeemontwikkeling), Cebeco Seeds B.V.(voedergewassen) en Provimi B.V.(veevoersupplementen en additieven) mee.

Wilt u het hele artikel lezen? Dat kan. Bestel PraktijkKompas van augustus 2002 hier voor de prijs van 12.50. Abonnees van het Rundvee- Schapen- en Paardenonderzoek krijgen PraktijkKompas automatisch toegestuurd.

Rundvee praktijkkompas augustus 2002, jaargang 16 nummer 4, pagina 18 Eerste artikel Vorige artikel Overzicht alle artikelen Volgende artikel Laatste artikel


---

© Praktijkonderzoek Veehouderij - Wageningen UR. Laatst bijgewerkt: 12-08-2002 13:41.