Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 19-08-2002 Persbericht district Maasland

SNELKRAAK TANKSTATION

Vannacht is aan het Maxend in Nistelrode een tankstation door snelkrakers bezocht. Met een tegel werd een raam vernield. Uit de zaak verdween een grote hoeveelheid rookwaren. De ter plaatse gekomen politie heeft de omgeving, oa met een speurhond, nog afgezocht. De politie heeft inmiddels een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld.

VERDACHTE AANGEHOUDEN NA POGING INBRAAK

Vannacht heeft een man een ruit van een tankstation aan de Hoogstraat in Nuland ingeslagen. Omdat het alarm afging droop de man af. De camera binnen had de man echter geregistreed, en hij kon in het motel naast de pomp worden aangehouden. Het gaat om een 33-jarige Ossenaar, hij is in verzekering gesteld.

GEWONDEN NA ONGEVALLEN

Op de Havenstraat in Oss is vanochtend een fietser door een auto aangereden. OP de kruising met de Ijsselsstraat botste de 28-jarige Berghemmer tegen de auto, bestuurd door een 54-jarige man uit Oss. De fietser werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zondagavond is een 16-jarige scooterrijder uit Oss op de Hertogensingel tegen een auto aangereden toen hij met hoge snelheid het rode licht op het fietspad negeerde en de kruising met de Oijenseweg overstak. De jongen verloor zijn helm, brak een voet en liep veel schaafwonden op. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

VERKEER

Op de N265 in Nistelrode zijn zondagochtend 10 automobilisten bekeurd vanwege te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid was 133 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

AUTO GESTOLEN

Vannacht is vanaf de oprit van een huis aan de Kapelstraat in Megen een zwarte VW Golf GTI met het kenteken NB-28-PR gestolen.