Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 19-08-2002 Persbericht district Den Bosch

STRAATROOF, VERDACHTE AANGEHOUDEN

Vanochtend is een 45-jarige vrouw uit Lith op de Hugo de Grootstraat in Drunen door een onbekende man van haar portemonnee beroofd. De vrouw liep op de parkeerplaats toen dat gebeurde, de man rende weg richting Torenstraat, waar de man in een rode auto stapte en wegreed. De politie heeft vanmiddag een 32-jarige Drunenaar als verdachte van dit feit aan kunnen houden. De man meldde zich bij de politie in Waalwijk. Hij is in verzekering gesteld.

INBRAAK

In het medisch kinderdagverblijf aan de Rijnstraat in Den Bosch is afgelopen weekend een aantal pc`s en beeldschermen gestolen. Er waren een aantal ramen vernield om binnen te komen.

MAN RIJDT IN GESTOLEN AUTO

Zondagmiddag heeft de politie op de Zuid-Willemsvaart in Den Boch een 30-jarige Bosschenaar in een gestolen auto aangetroffen. De draden van de auto waren doorverbonden, de auto bleek eerder in Limburg gestolen te zijn. De man had geen rijbewijs en verklaarde dat de auto al enige tijd op het Vonk en Vlamterrein stond. Hij gebruikte de auto al twee dagen als slaapplaats, maar was er nu een ritje mee gaan maken.