Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

TakeitNow breidt participatie Futurumshop uit naar 20%.

Apeldoorn/Bilthoven - 19 augustus 2002. TakeitNow breidt haar participatie in de online sport & vrijetijdswinkel Futurumshop uit naar 20%. TakeitNow is als een van de founding partners betrokken vanaf de start van FuturumShop in maart 2000. In de loop van deze twee jaar heeft Futurumshop de online vraag gevolgd, en zich ontwikkeld van een sportfietsenshop naar een shop die inspeelt op de behoeften van consumenten aan sportieve, fitness-, en andere vrijetijdsartikelen. Futurumshop richt zich steeds meer op trendy, hoge-marge-artikelen. De eerste twee jaar zijn gebruikt om naar een break-even-punt toe te groeien. Het is de bedoeling dat Futurumshop in 2003 toegroeit naar 1 miljoen euro omzet, en winstgevend is.

Over FuturumShop, http://www.futurumshop.nl/ FuturumShop.com BV is gestart in maart 2000 met topmerken als Adidas, Polar, Topeak, Campagnolo, Ritchey, en Grisley tegen scherpe prijzen. FuturumShop levert een breed assortiment: van hartslagmeters tot racefietsen en van kleding tot gereedschap. De belangrijkste participant is DGA Harmen van der Meulen.

Over TakeitNow, http://www.takeitnow.com/ TakeitNow BV introduceerde op 14 januari 1999 als eerste pure computer etailer in Nederland haar webwinkel. Inmiddels is de positie van TakeitNow stevig verankerd en levert TakeitNow tienduizenden producten in nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten en distributeurs. Belangrijke ontwikkelingen zijn de introductie van de maatwerk-pc (http://www.pcnow.nl/), Take It now Business EdiTion (http://www.tibet.nl) en TakeitNow.be. Daarnaast licenseert TakeitNow haar winkelinfrastructuur aan derden.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
- FuturumShop.com, Harmen van der Meulen, 06-23 93 1107, harmen@futurumshop.nl
- TakeitNow, martijn@takeitnow.nl, Martijn Hoogeveen: 06-54 25 64 76