Gemeente Waalwijk

Zwemvierdaagse
Van 20 t/m 23 augustus a.s is er een zwemvierdaagse in zwembad Zidewinde in Sprang-Capelle.
Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 272277.

2000 meter zwemmen
De vaste klanten van zwembad Zidewinde te Sprang-Capelle kunnen dit jaar voor het eerst mee doen aan het 2000 meter zwemmen. Om deel te kunnen nemen aan dit gratis evenement kunt u bij de kassa een deelnemerskaart afhalen. U gaat vervolgens minimaal 250 meter en maximaal 500 meter zwemmen en vervolgens kunt u de kaart afstempelen aan de kassa.
Aan deze gratis actie, die ondersteund wordt door de Nationale Raad Zwemdiplomas, zijn aardige prijzen verbonden. Er zijn 2 categorieën waarin prijzen kunnen vallen nl.de categorie deelnemers en de categorie deelnemende organisaties.
In de categorie deelnemers is in de maand juni mevr. v d Woude uit Kaatsheuvel in de prijzen gevallen. mevr. v d Woude heeft 2000 x 0,10 eurocent ( 200.00) gewonnen.

Heeft u belangstelling voor deze gratis actie dan kunt u zich opgeven aan de kassa van zwembad Zidewinde in Sprang-Capelle. De actie loopt t/m 7 september a.s.
Deelnemers aan de zwemvierdaagse krijgen bij inschrijving eveneens een kaart die ze dagelijks kunnen afstempelen, mits men 500 meter per dag heeft gezwommen.