Ingezonden persbericht


20 augustus 2002

Steeds meer overlast door ongewenste SMS berichten

Alle informatie over het afzeggen van SMS diensten is nu te vinden op www.AllesOverSMS.nl/smsafzeggen.html

Het lijkt tegenwoordig wel erg makkelijk om geld te verdienen door middel van SMS berichten. SMS bijvoorbeeld de tekst EURO naar nummer 4545 en je ontvangt dagelijks een vraag (á 0.70 euro) die beantwoord kan worden, met kans op een prijs. Niet iedereen heeft in de gaten dat dit doorgaat tot de dienst weer opgezegd wordt, en niet iedereen heeft door hoe dat opzeggen werkt. Nog beruchter lijken horoscopen te zijn, een keer ontvangen is leuk, maar hoe stop je er dan weer mee?

De redactie van website http://www.AllesOverSMS.nl werd de laatste tijd overstroomd met verzoeken van, meestal jeugdige, mensen die op deze manier hun beltegoed als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. Daarom is er nu een zo compleet mogelijk overzicht van deze diensten, en de manier waarop ze weer gestopt kunnen worden bij AllesOverSMS. Het overzicht is te vinden op de pagina www.AllesOverSMS.nl/smsafzeggen.html .

AllesOverSMS.nl is het grootste complete SMS webmagazine in Nederland, met alle informatie over de mogelijkheden die SMS biedt.

AllesOverSMS.nl kwam eerder in het nieuws met een onderzoek naar de, volgens consumenten, optimale prijs voor het versturen van SMS berichten: zie bijvoorbeeld: http://nu.nl/document?n=28592

Achtergrond informatie over AllesOverSMS (