UWC Youth Action Summit geeft Balkenende koffer mee voor Johannesburg

Op 20 augustus a.s. om 13.00u overhandigen de jongeren van de UWC Youth Action Summit 2002, een bijzondere koffer aan Minister President Balkenende, en de Staatssecretarissen van Geel (Duurzaamheid) en Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) om mee te nemen naar de VN-top over Duurzame Ontwikkeling in Johannesburg. In deze koffer bevinden zich de uitkomsten en aanbevelingen van de jeugd uit vele culturen.

Zoals afgesproken ontvangt u hierbij de uitnodiging. We hopen graag dat u hierbij aanwezig kan zijn.

Met vriendelijke groet,
Catherine Vergouw
namens Hieke Barends van de UWC Youth Action Summit 2002

Hill and Knowlton Netherlands
Consultants for internal, external
and interactive communication
Nijenburg 152 1081 GG Amsterdam
PO Box 87360 1080 JJ Amsterdam
T: +31 20 404 4 707
F: +31 20 644 9 736
E: cvergouw@hillandknowlton.com
I: www.hillandknowlton.nl

Amsterdam, 15 augustus 2002

Uitnodiging: Als jeugd nemen wij onze verantwoordelijkheid richting VN Top. MinPres Balkenende ook?

Geachte redactie,

Op 20 augustus a.s. om 13.00u overhandigen wij, de jongeren van de UWC Youth Action Summit 2002, een bijzondere koffer aan Minister President Balkenende, en de Staatssecretarissen van Geel (Duurzaamheid) en Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) om mee te nemen naar de VN-top over Duurzame Ontwikkeling in Johannesburg. In deze koffer bevinden zich de uitkomsten en aanbevelingen van ons, de jeugd uit vele culturen. Wij hebben drie weken hard gewerkt aan onze belangrijkste boodschap voor de wereldleiders. Dit is wat wij, met een stunt, aan meneer Balkenende c.s. mee zullen geven:

"Wereldwijd iedereen onderwijs! - Betrek jongeren bij hun toekomst!

Wij willen bij de besluitvorming over onze wereld betrokken worden, want wij voelen ons verantwoordelijk voor duurzame ontwikkeling. Minister President Balkenende ook?

De overhandiging van onze koffer is een ludieke manier om onze serieuze stem te laten horen bij het vertrek van de delegatie naar een conferentie die over onze toekomst gaat. Wij organiseren een evenement op het Binnenhof in Den Haag. Paula Udondek (presentatrice bij KRO) zorgt voor de presentatie. En wij nodigen u uit voor een spetterend foto-moment met Minister President Balkenende en de staatsecretarissen. Aansluitend zal een inhoudelijke toelichting plaats vinden in café Dudok, Hofweg 1 in Den Haag.

Hill & Knowlton ondersteunt ons bij de organisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristel Smets, Hill & Knowlton Nederland, 020-404 47 07. Email: ksmets@hillandknowlton.com.
See U the 20th!!!

Ali, Welcome, Hieke, Elisabeth, George , Sigrid, Lydia, Rian, Mirella, Daniël, Naomi, Mahsa, Xenia, Tamara, Barbara, Miguel, Zainab, Bryan, Laura, Amir, Rob, Joachim, Anne Roos, Nienke, Tim, Suzanne, Megan