Ingezonden persbericht


- persbericht -

Twigger kiest voor registratie

20 augustus 2002

Met ingang van donderdag 29 augustus 2002 vraagt Twigger NL haar gebruikers zich eenmalig te registreren. Geregistreerde gebruikers worden op de hoogte gehouden van nieuws over Twigger NL en krijgen zo nu en dan specifieke informatie van adverteerders op basis van hun profiel. Voor de gebruikers die zich liever niet registreren kan tegen betaling gebruik worden gemaakt van een reclame vrije Twigger.

Twigger registratie:
Sinds februari van dit jaar is Twigger Belgie en Twigger UK een betaalde dienst geworden. Abonnees betalen voor het gebruik van de Twigger dienst per kwartaal, halfjaar of jaar.In Nederland, de thuismarkt van Twigger, heeft Twigger er bewust voor gekozen haar gebruikers een alternatief te bieden voor het betalen. Om gratis gebruik te maken van Twigger moet de gebruiker zich, vanaf donderdag 29 augustus 2002, wel registreren. Via de registratie zal Twigger specifieke informatie van adverteerders sturen op basis van het profiel van de gebruiker. Daarnaast biedt de registratie Twigger een betere mogelijkheid om contact te onderhouden met haar gebruikers.

Gabriël Troostwijk directeur van Twigger International bv zegt over de nieuwe registratie: "Na een periode waarin de (Internet) economie harde klappen heeft gekregen zijn we bezig om van Twigger een sterk bedrijf te maken, klaar voor de toekomst! Twigger is sinds begin dit jaar weer volop bezig met nieuwe technieken en diensten zoals het uitlezen van je mail met behulp van SMS en het maken van TBS; Twigger voor het e- mailaccount van je bedrijf. Ook is het belangrijk onze basis dienst, het uitlezen van je bestaande mailaccount via een web browser, (weer) te optimaliseren voor onze gebruikers. Wij vinden het beter onze gebruikers zich te laten registreren terwijl de pop3 service van anderen zoals Yahoo en Hotmail betaalde diensten worden." Registratie betekent absoluut niet dat de gebruikers worden overspoeld met e-mail. Bij Twigger houdt registratie in dat de gebruiker niet vaker dan eens in de twee weken een e-mail krijgt.

Over Twigger:
In 1999 won Twigger de Vosko prijs voor jonge netstrijders in de categorie technische doorbraak. Twigger was bij de introductie van WAP betrokken met haar dienst en ontwikkelde de eerste WAP-advertentie. In 2001 was Twigger betrokken bij de lancering van i-mode. Ook lanceerde Twigger een dienst om via SMS de mail op te vragen. Vanaf het begin van volgend kwartaal zal Twigger het mogelijk maken de e-mailaccount van kantoor te lezen via Twigger.

Twigger is een gratis dienst die het mogelijk maakt om via een web browser op een makkelijke en toegankelijke manier je bestaande e-mail account te gebruiken. De (Internet)gebruiker hoeft slechts op de Twigger-site http://www.twigger.nl zijn username, password en provider te geven, en de eigen e-mail is bereikbaar. Door het gebruik van Twigger is het creëren van een tweede e-mail adres niet noodzakelijk. Ook hoeft de gebruiker geen kennis te hebben van de e-mailconfiguratie.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (