Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 21 augustus 2002

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd

(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de Unit Handhaving en Vergunningen.

Beltmolen 71, woning uitbreiden.
Solislaan 148, uitbouw bouwen.
Solislaan 163, dakkapel achterzijde aanbrengen.

TER INZAGE
Onderstaande plannen liggen ter inzage in verband met een vrijstellingsprocedure.


1. Scarlattistraat 17, woning uitbreiden.
2. s-Gravenweg 229a, kasje plaatsen.

Aan de bij 1 en 2 genoemde bouwaanvragen kan worden meegewerkt door vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het rechtsgeldige bestemmingsplan door toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In verband met de vrijstellingsprocedure liggen de aanvragen met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 22 augustus 2002, gedurende vier weken, op werkdagen ter inzage. Gedurende de aangegeven periode is eenieder bevoegd zienswijzen in te brengen tegen de voor het bouwplan van toepassing zijnde procedure.

BOUWVERGUNNINGEN verleend

Verzenddatum 9 augustus 2002:
Van Beethovenlaan 60, dakkapel achterzijde aanbrengen. Lofoten 42, dakkapellen aanbrengen.

KAPVERGUNNINGEN

Vergunningen zijn aangevraagd en verleend voor het kappen van de volgende bomen:

Verzenddatum 15 augustus 2002:
Rondedans 2 1 Turkse hazelaar

Verzenddatum 16 augustus 2002:
Door de gemeente aangevraagd
en verleend voor de locatie 4 witte abelen
Stadsdeelpark Schollebos in 2 zwarte populieren Capelle aan den IJssel ten behoeve 6 Canadese populieren van dunning en vrijzetten van solitaire 1 ruwe berk bomen. Er wordt een herplantplicht opgelegd met 10 bomen.

De betreffende kapvergunningen liggen vanaf heden ter inzage.

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, heeft u de bevoegdheid om daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift in te dienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen 6 weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

De bouwaanvragen en meldingen waarvoor een procedure vereist is en de kapvergunningen liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.