Ingezonden persbericht

Kantorenmarkt stort in, MKB wel degelijk op zoek naar BOG

HuurBank vanaf start succesvol in BOG voor MKB

AMSTERDAM, 20020821 -- De steeds groter wordende problemen op de markt voor de verhuur van kantoorruimte gaat aan het MKB volledig voorbij. De vraag uit het MKB naar bedrijfsterreinen, kleinere kantoren, showrooms, horecagelegenheden en winkels is onverminderd groot.

Het Amsterdamse bedrijf 7x24 dat zich met een aantal sites richt op het MKB ontving het afgelopen jaar via de bij haar aangesloten accountants (die zo'n 130.000 MKB-bedrijven in Nederland bedienen) steeds vaker de vraag om een oplossing voor de behoefte aan bedrijfsonroerend goed dat te huur is.
Na het echec van M2Match is 7x24 begonnen met de bouw van www.huurbank.nl. Hier kunnen alle ondernemers die BOG zoeken gratis een profiel opgeven met informatie over wat zij zoeken. HuurBank zorgt dat de aangesloten makelaars deze profielen krijgen om te zien of zij het gevraagde in portefeuille hebben. De makelaar neemt dan direct contact met het zoekende bedrijf op.

Op de site van www.huurbank.nl kunnen makelaars hun aanbod presenteren. Bedrijven kunnen deze objecten (na kosteloze registratie) vrijelijk bekijken en selecties maken van wat zij zoeken.

De HuurBank geeft vanaf heden de Nieuwsbrief BOG uit met de nieuwste objecten en gegevens van aangesloten makelaars.

"Het succes van de HuurBank komt omdat zij zich richt op bedrijfsonroerend goed voor het MKB tot 2500 m2, daar is de vraag onverminderd groot.", aldus Luuk Versluis van HuurBank, die daaraan toevoegt: "Met name het systeem waarbij wij de door ondernemers ingevulde zoekprofielen direct doorsturen naar de makelaars, blijkt een gouden greep: direct na de start van HuurBank vonden de eerste matches plaats."