Ingezonden persbericht

ICT Telecom sluit overeenkomst met Telecom.paper

HOUTEN, 20020821 -- Telecom informatiedienstverlener Telecom.paper sluit een mantelovereenkomst met branchevereniging ICT Telecom voor de levering van dagelijkse Telecom Headlines en voor researchfaciliteiten ten behoeve van haar leden. Met de dienstverlening van Telecom.paper kunnen de leden van ICT Telecom tegen gereduceerd tarief gebruik maken van research en consultancy faciliteiten van Telecom.paper en worden zij gratis dagelijks en wekelijks op de hoogte gebracht van het belangrijkste nieuws binnen de telecommunicatie branche.

Telecom.paper is een snelgroeiende informatiedienstverlener voor de telecommunicatie branche en levert need-to-know informatie in de vorm van real time news, press clippings, dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven per e-mail, deskresearch, informatie-analyse en consultancy. In onze informatievoorziening focussen wij op de telecombranche in Nederland en Europa.

Telecom.paper is in maart 2000 gestart en heeft in korte tijd een substantieel klantenbestand opgebouwd. Telecom.paper wil vanuit haar thuisbasis de belangrijkste aanbieder van telecom-informatie worden in Nederland en vervolgens in Europa. Deze internationale ambitie heeft er toe geleid dat de informatie overwegend in de Engelse taal, de voertaal in de telecomwereld, wordt aangeboden.

ICT Telecom is een actieve branchevereniging met op dit moment 58 leden die direct afkomstig zijn uit de Telecombranche. Voor haar leden is ICT Telecom steeds in onderhandeling met partijen die meerwaarde kunnen leveren aan haar bestaande belangenbehartiging en dienstverlening. ICT Telecom is van mening dat zij met Telecom.paper een waardevolle partner hebben gevonden op het gebied van nieuws en informatievoorziening.