SNS Reaal Groep

SNS Plafondrente succesvol, renteplafond nu nog lager!

21 augustus 2002

SNS Plafondrente is een succes. Daarom wordt de campagne van deze unieke rentevariant verlengd. Bovendien verlaagt SNS bank het renteplafond, zodat SNS Plafondrente nog aantrekkelijker wordt voor de consument. Met ingang van woensdag 21 augustus daalt het renteplafond voor 5 jaar met 0,2% naar 5,4%, voor 10 jaar wordt deze met 0,1% verlaagd naar 6%.

SNS bank constateert een grote belangstelling voor SNS Plafondrente. Naast een toenemende groei in het aantal afgesloten hypotheken ziet de bank een duidelijke verschuiving in de richting van de nieuwe hypotheekrentevariant SNS Plafondrente. Deze rentevariant geniet bij de consument een zichtbare voorkeur ten opzichte van de 5 en 10 jaar rentevast hypotheek.

Wat is uniek aan SNS Plafondrente? Bij deze hypotheekrentevariant profiteert de consument van rentedalingen terwijl de rente slechts kan stijgen tot een vooraf vastgesteld maximum: het renteplafond. Zo weet de consument vooraf dat hij nooit meer betaalt dan het plafond. En daalt de hypotheekrente, dan daalt de te betalen hypotheekrente mee!

SNS Plafondrente is een unieke combinatie van lage rente en zekerheid voor een lange termijn. De consument betaalt gedurende de looptijd van 5 of 10 jaar een variabel rentetarief, dat maandelijks wordt herzien. Hierdoor profiteert de consument onbeperkt van rentedalingen, terwijl een gevreesde rentestijging beperkt wordt door het renteplafond. SNS Plafondrente kan afgesloten worden in combinatie met vrijwel elke SNS Hypotheekvariant.

---