Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 21-08-2002
Berichten van woensdag 21 aug
Martin Panman 0651611628

Net niet in het water

BEILEN Vanmorgen zag een politiesurveillance een auto net boven de Beilervaart hangen. Uit onderbleek dat een 39 jarige automobilist uit Beilen in de bocht was geslipt, een halve slag was gedraaid en in de berm van de Beilervaart tot stilstand kwam. De auto kwam net niet in het water. Een bergingsbedrijf trok de auto uit de berm. Er vielen geen gewonden.

Kop/staart

HOOGEVEEN Vanmorgen gebeurde er een kop/staart aanrijding op de A28 onder het spoorwegviaduct. Daar moest een aanhangwagen weggesleept worden en daardoor was er 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Ter plaatse gold dan ook een inhaalverbod, een snelheidsbeperking en men moest invoegen naar de rechter rijstrook. Een bestuurster uit Veenendaal remde daardoor af. Een achter haar rijdende bestuurster uit Kollummerzwaag kon niet meer tijdig afremmen en botste tegen haar voorgangster. Deze werd gewond en werd door ambulance personeel behandeld. Een auto moest afgesleept worden.

Bromfietscontrole

HOOGEVEEN Vanmorgen is op de Hoogeveenseweg en de Reestlaan een bromfietscontrole gehouden. Tientallen bromfietsers moesten op de rollentestbank. 16 processen-verbaal werden uitgeschreven omdat de bromfietsen te veel vermogen hadden.