ALEXANDER VIAZEMSKY PR

Boels stuurt machines naar overstromingsgebied

PERSBERICHT

Boels Verhuur opent noodvestigingen in overstromingsgebieden

Sittard, 21 augustus - In verband met de recente overstromingen krijgt het Limburgse verhuurbedrijf Boels steeds meer aanvragen voor de levering van machines in de getroffen landen. Vooral aan bouwdrogers, stroomaggregaten, waterpompen en reinigingsmachines bestaat een dringende behoefte. Daarom heeft Boels besloten 12 tijdelijke verhuursteunpunten te openen in Oost-Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk.

Alle 65 Boels-vestigingen in Nederland, Duitsland en België hebben begin deze week de beschikbare machines naar een centraal inzameladres gebracht. Van daaruit is een colonne van tientallen vrachtauto's met materiaal vertrokken naar locaties in Wenen, Praag en Dresden. Ondertussen zijn de voorbereidingen getroffen voor de opzet van noodvestigingen van waaruit de machines kunnen worden geleverd. Resultaat is dat deze begin volgende week al operationeel zijn. De voorlopige planning is dat de tijdelijke vestigingen minimaal 3 maanden open blijven.

Pierre Boels Jr., algemeen directeur van Boels verhuur: 'In eerste instantie besloten we onze klanten gewoon te bedienen vanuit onze 10 vestigingen in Nordrheinwestfalen (Duitsland). Maar de afstand tot de rampgebieden is dan toch nog tussen 600 tot 1000 km. Daarom hebben we ervoor gekozen om tijdelijke vestigingen in de getroffen gebieden op te zetten. Van daaruit kan ons eigen geroutineerde personeel veel sneller voldoen aan de lokale behoefte en veel betere service verlenen.'

Boels is het grootste verhuurbedrijf van de Benelux en heeft al meer dan 10 jaar vestigingen in Duitsland. Bij het bedrijf werken momenteel 650 medewerkers. Doordat Boels beschikt over een zeer uitgebreid assortiment verhuurartikelen is levering, waar en wanneer dan ook, op korte termijn mogelijk. Boels levert o.a. aan bouwbedrijven, industriële ondernemingen, de evenementensector en particulieren.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Boels Verhuur
Pierre Boels jr. (Algemeen Directeur)
Sandra van Sloun (Directie Assistente)
tel: 046-4592145
e-mail: sandra.vansloun@boels.nl

21 aug 02 17:30