PLANET MEDIA GROUP

Breedband voor iedereen. ADSL Surfen van Het Net

Breedband voor iedereen bereikbaar met ADSL Surfen van Het Net

Amersfoort, 22 augustus 2002 Op 2 september 2002 introduceert internetaanbieder Het Net ADSL Surfen. Met dit zeer voordelige ADSL abonnement wordt snel internetten voor iedereen bereikbaar. Voor de introductieprijs van Euro 29,95 per maand (incl. Euro 19,95 KPN-deel) en Euro 95,- korting op de éénmalige kosten, kunnen klanten voortaan voor een vast bedrag per maand internetten. Deze nieuwe breedbandversie is gebaseerd op ADSL Lite, de uitbreiding van KPN Telecom op de bestaande versies Basic en Extra, met een max. downstreamsnelheid van 256 Kbit/s en upstream een snelheid van max. 64 Kbit/s.

Vanaf 2 september 2002 kunnen bestaande klanten van Het Net zich voor ADSL Surfen aanmelden.
Met ADSL Surfen profiteren klanten niet alleen van snel internetten voor een bijzonder laag maandbedrag (zonder telefoontikken!), tevens behouden zij tijdens het surfen hun telefonische bereikbaarheid.

Het Net houdt ADSL Surfen voordelig door klanten niet te laten betalen voor wat zij niet gebruiken. Binnen een vastgestelde datalimiet per maand, kunnen zij ruimschoots van alle voordelen van breedband gebruik maken. De dienst is zodanig ingericht dat klanten vooral veel kunnen surfen, e-mailen en chatten en af en toe een MP3tje kunnen downloaden. Hiermee kunnen gebruikers bij uitstek ervaren wat breedband aan extra mogelijkheden te bieden heeft!
Daarnaast zorgt de datalimiet voor duidelijkheid rondom Fair Use Policies.
Bij limietoverschrijding zal dit volgens een vastgestelde kleine meerprijs aan de klanten worden doorberekend.

Het Net bestaat dit jaar vijf jaar en biedt daarom ADSL Surfen de eerste vijf maanden voor Euro 29,95 (normale prijs Euro 32, 95). Dit is incl. het KPN-deel (Euro 19,95). Daarnaast biedt Het Net tijdens deze actieperiode een korting van Euro 95,- op de éénmalige kosten.

Over Het Net
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland. Het Net is onderdeel van de Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl), waar ook internetaanbieder Planet Internet onder valt. Planet Media Group is een dochter van KPN.