Gemeente Heusden


Onderweg naar een verkeersveilig Heusden
Herpt en vesting Heusden 30 km/uur-gebieden
De gemeente Heusden vindt het belangrijk dat haar inwoners in een verkeersveilige omgeving wonen en leven. Om de verkeersveiligheid in Herpt en vesting Heusden te verbeteren wordt de maximale snelheid in deze kernen teruggebracht naar 30 km/uur. Verlaging van de snelheid gebeurt door onder andere drempels en wegversmallingen aan te leggen. De werkzaamheden staan gepland voor december 2002 tot maart 2003.

Inwoners van Herpt en de vesting Heusden hebben samen met deze krant een brief ontvangen, waarin zij kunnen lezen in welke straten de snelheidsremmende maatregelen toegepast worden. In deze brief worden zij ook uitgenodigd voor een inloopmiddag.

Informatie
Wilt u meer informatie over de geplande maatregelen? Dan kunt u de plannen vanaf vandaag tot en met 19 september inzien in de bibliotheken van de gemeente Heusden en in de gemeentehuizen van Drunen en Vlijmen. Wilt u een toelichting op de plannen dan kunt u van maandag tot en met vrijdag 's ochtends bellen met de heer H. Ottevanger van de gemeente Heusden, via telefoonnummer (073) 513 17 89.

Inspraak
Omdat de gemeente Heusden rekening wil houden met de de wensen en suggesties van haar inwoners kunt u, volgens de inspraakverordening van de gemeente Heusden, uw zienswijze over de plannen indienen. Dat kan tot 4 weken vanaf vandaag. U kunt uw zienswijze mondeling kenbaar maken door te bellen met de heer Ottevanger. Natuurlijk kan dat ook schriftelijk. Richt uw zienswijze dan aan het college van burgemeester en wethouders van Heusden. De ingebrachte ideeen en opmerkingen worden meegenomen in de verdere planvorming.