Ingezonden persbericht


Persbericht XS4ALL
22 augustus 2002

XS4ALL introduceert Lite ADSL voor EUR 36,95

Vanaf maandag 2 september introduceert XS4ALL een
nieuw en zeer voordelig ADSL-abonnement. Lite ADSL is een volledig ADSL-abonnement met een downloadsnelheid van 256kbit/s en een upstream van 64kbit/s, voor 36,95 euro inc btw per maand. Bij Lite is volledige toegang tot alle standaard XS4ALL- diensten inbegrepen, zoals meer dan 50 e-mail adressen, spamfiltering, Secure Webmail, 50 megabyte schijfruimte voor een eigen homepage, gerenommeerde anti-virussoftware en toegang tot de grootste experimentele nieuwsserver van Europa. Lite kent een maandelijkse datalimiet van 2 gigabyte.

XS4ALL wil met Lite ADSL breedbandinternet toegankelijk maken voor iedereen. Het nieuwe abonnement vormt de ideale instap voor mensen die internet vooral gebruiken om te e-mailen, te chatten en te websurfen. Lite ADSL is tot vier keer zo snel als een ISDN- verbinding, terwijl de vaste maandprijs al snel een stuk voordeliger is dan inbellen met een modem. Internetters die meer snelheid willen of regelmatig grote bestanden downloaden, kunnen bij XS4ALL ook kiezen voor Basic, Fast of Power ADSL.

KPN Telecom breidt de beschikbaarheid van ADSL de komende maanden fors uit. Aan het einde van het jaar is de breedbanddienst beschikbaar in 85 procent van Nederland. Via de postcode controle kan iedereen controleren in welke nieuwe gebieden ADSL verkrijgbaar wordt.

KPN heeft ook goed nieuws voor de huidige abonnees van Basic en Fast ADSL; de downloadsnelheid van beide abonnementen wordt per 1 januari 2003 tot 50% hoger. Een Basic ADSL abonnement biedt dan maximaal 768Kbit/s downstream, een Fast ADSL abonnement maximaal 1536 Kbit/s. De upstream blijft gelijk met respectievelijk 128 en 256 Kbit/s.

Kijk voor meer informatie over alle ADSL-abonnementen van XS4ALL en de postcode-check op http://www.xs4all.nl/adsl/


***Noot voor de redactie,