Gemeente Westervoort

Publicatie

Eindverslag inspraak concept Ouderennota Westervoort "Nieuw voor Oud"

De afgelopen periode heeft er een herijking van het ouderenbeleid plaatsgevonden in de gemeente Westervoort. De resultaten van het onderzoek zijn vastgelegd in de concept ouderennota Westervoort "Nieuw voor Oud". Het is een raamnota voor de middenlange termijn. Het volgt daarmee de nota "Oud en Thuis, gemeentelijk ouderenbeleid 1996-2000" op.

In de periode van 11 juni tot en met 8 juli 2002 heeft de concept Ouderennota Westervoort
"Nieuw voor Oud" ter inzage gelegen.

De ter inzage legging heeft geleid tot één inspraakreactie. Het eindverslag van deze inspraakprocedure is thans vastgesteld en ligt met ingang van 22 augustus 2002 gedurende een termijn van vier weken voor een ieder ter inzage. Deze datum is tevens het officiële einde van de inspraakperiode. De mogelijkheid bestaat om ten aanzien van de uitvoering van de inspraakprocedure een schriftelijke klacht in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 40, 6930 AA Westervoort. Dit dient te geschieden binnen uiterlijk vier weken na afloop van de inspraakprocedure.

Inzage van het eindverslag van de inspraak kan worden verkregen op het gemeentehuis bij de afdeling Onderwijs en Welzijn, Dorpsplein 1 te Westervoort:

op alle werkdagen van 08.00 uur - 12.30 uur of op afspraak van 14.00 uur - 16.00 uur;

op maandag op afspraak van 18.00 uur - 21.00 uur

Westervoort, 8 augustus 2002

Burgemeester en wethouders van Westervoort,

de secretaris, de burgemeeser,