Ingezonden persbericht

Hilversum, 09-08-2002

Geachte mediaredactie,

Zoals bekend is de TROS op 28 juli jl. gestart met een nieuwe Vlaamse ziekenhuiserie getiteld SPOED. Deze serie staat op nummer 2 in België, een groot succes dus. Ook de eerste uitzendingen in Nederland zijn, ondanks de warme zondagavonden, goed bekeken en hadden een gemiddeld marktaandeel van 14 procent.

Tijdens onze winterpresentatie op donderdag 22 augustus hebben wij drie acteurs van SPOED uitgenodigd te weten Leo Madder 'Dr. Luc Gijsbrecht', Truus Druyts 'Dr. Barbara Dufour' en Anke Helsen 'Vanessa'.

Graag bieden wij u de gelegenheid deze acteurs te interviewen op donderdagochtend 22 augustus, tussen 9.30 uur en 12.15 uur in het Barbizon Hotel in Amsterdam. De winterspresentatie begint aansluitend om 13.00 uur op het cruiseschip Legend, aangemeerd aan de Piet Heinkade op het IJ.

Graag horen wij van u of er bij uw redactie belangstelling bestaat voor een interview met onze Belgische gasten. Vanwege het tijdig reserveren van hotelparkeerplaatsen vragen wij u vriendelijk zo spoedig mogelijk te reageren bij Nataly Heyl, telefoon 035-6715353 of e-mail: nataly.heyl@tros.nl.

Met vriendelijke groet,

Birgit Jansen
TROS Afdeling Communicatie
Postbus 28450
1202 LL Hilversum