Gemeente Den Helder

20-08-2002
Vergaderingen
Donderdag 22 augustus: commissie Stedelijk Beheer. Aanvang 20.00 uur in de kantine van het gebouw van de Milieudienst aan de Nijverheidsweg 5.
Aan de orde komen:

- een presentatie van het Duinzoomproject

- het betaald parkeren op het Bernhardplein
- de sanering op het perceel Witte de Withstraat
- vragen over de gemeentelijke locatie aan de Ambachtsweg
- een brief van de Fa. Cultuurtechniek Asbestsanering Onderhoudswerken C.H. v.d. Leede over een voorgenomen beschikking
- een brief van Leefbaar Den Helder over een speelplek in Kruiszwin 52

- de herinrichting van de Industrieweg

Maandag 26 augustus: commissie Beroep- en Bezwaarschriften. Aanvang 19.00 uur in het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20.
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Dinsdag 27 augustus: Vergadering fractievoorzitters (seniores). Aanvang 19.00 uur in Schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10. De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Dinsdag 27 augustus: commissie Bestuur, Middelen, Openbare orde en Veiligheid. Aanvang 20.00 uur in Schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10.
Op de agenda staan onder andere de nota Best Besteed, de voeding van het fonds bovenwijkse voorzieningen en de zorgen van de Ondernemingsraad over de gemeentelijke Sociale Dienst.

Woensdag 28 augustus: Beleidsadviescommissie van Schouwburg De Kampanje.
Aanvang 16.00 uur in schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10. De commissieleden kijken bij deze vergadering terug op het Eenakterfestival en de geziene voorstellingen. Ook de Vrienden van De Kampanje' staan a.s. woensdag op de agenda.

Donderdag 29 augustus: commissie Educatie, Sport en Cultuur. Aanvang 20.00 uur in schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10 Op de agenda staat ter bespreking het plan voor het meerkansenbeleid in het overgangsjaar 2002/2003: Kans op voorrang III'. De commissieleden brengen vervolgens advies uit over het overzicht van de investeringen in sportaccommodaties over de jaren 2002 en volgend. Verder wordt gesproken om geld beschikbaar te stellen voor het vervangen van de c.v. leidingen van basisschool De Dijk, een deel van het hekwerk bij het schoolplein van de Herderschee-school en de dakgoot van de Thorbeckeschool. De commissieleden krijgen tenslotte een toelichting op de nota Dakplan

Omdat de raadzaal in het stadhuis wordt opgeknapt worden de vergaderingen tot 1 oktober gehouden in kamer 1.54 in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 of in de boven-foyer van Schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. « terug