Ingezonden persbericht



23931b3.GIF

HOSV NIEUWSBRIEF

Oud-HOSV A1 - Oud VVS A1 (1991-1992) op vrijdag 23 augustus

Vaak wordt door voetballers nostalgisch terug gekeken naar hun tijd bij de A-junioren: meestal de mooiste tijd uit hun voetbalcarriere. Ook bij HOSV-lichting van 91'-'92 was dit niet anders. Onder begeleiding van Santo Remo en Marcel Schilte beleefden de spelers een fantastische en soms ook rumoerige tijd. In het seizoen '91-'92 werd dit bekroond met het najaarskampioenschap. Na tien jaar leek het een aantal spelers een leuk idee om een reuniewedstrijd te organiseren tegen een tegenstander uit die tijd. In eerste instantie werd gekozen voor de runner-up, Grasshoppers A1. Dit bleek niet mogelijk. Een meer dan goede vervanger is gevonden in de andere buren, VVS. Het team van toen speelt tegenwoordig grotendeels in zaterdag 2. Zij zal vrijdag 23 augustus dan ook tegen HOSV aantreden.

De derde helft zal vanzelfsprekend in de HOSV-kantine worden voortgezet. De volgende dag begint het HOSV Damestoernooi en daarvoor zullen reeds 4 teams op vrijdag naar Opmeer komen. Het belooft dus weer een gezellig HOSV-avondje te worden....

De wedstrijd zal om 19.00 uur aanvangen en onder leiding staan van scheidsrechter Romke Knobbe.

Onder begeleiding van Santo en Marcel betreden de vlg spelers namens HOSV het veld:

Ivar Bakker Rene Meyners
Arno Bobeldijk Ilja Nieman
Barry Bronkers Dennis Pronk
Vinke Casper Richard Scheltema
Jochem Frankfort Barry Van de Stelt
Jos Koopmans Frits Van Diepen
Ivar Laan

VRIJBLIJVEND TRAINEN BIJ HOSV VOOR DAMES & MEIDEN

Met een nieuw seizoen voor de deur biedt HOSV dames en meisjes de mogelijkheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met het damesvoetbal. Daarom kunnen dames en meiden die het leuk lijkt om te voetballen de hele maand augustus gratis mee trainen. De damestraining is voor meiden die 16 jaar of ouder zijn en is op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. De training wordt gegeven door Foeke Aarts, een gediplomeerd trainer die hiervoor training heeft gegeven bij onder meer F.C. Purmerend die in de 2e klasse speelt. HOSV heeft 2 dameselftallen. Het eerste elftal speelt 3e klasse en het tweede elftal komt uit in de 5e klasse. De eerste training is op 7 augustus. Voor meisjes tot 16 jaar wordt er op maandagavond getraind van 19.30 tot 20.30 uur. Voor de meisjes is de eerste training op 12 augustus.

De voorbereiding van de dames op het nieuwe seizoen wordt afgesloten met het door HOSV zelf georganiseerde damestoernooi op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Op dit toernooi spelen 14 teams uit het hele land. In twee dagen zitten alle facetten die je als speelster bij HOSV zult beleven: goed voetbal, een goede teamspirit, veel gezelligheid en een fantastische feestavond! Als je meer wilt weten over het damesvoetbal bij HOSV kun je contact opnemen met Fred van Lith 0226-353135 of Lianne Klaver 0229-581582.

HOSV Dames Voetbal Toernooi dit jaar met overweldigend aantal deelnemers

Op 24 en 25augustus a.s. wordt voor de 16e keer het Dames Voetbal Toernooi georganiseerd door v.v. H.O.S.V. Al jaren komen in het laatste volle weekend van augustus teams uit heel Nederland naar Opmeer om de strijd op een sportieve wijze met elkaar aan te gaan. Vorig jaar waren nog 10 teams van de partij, maar dit jaar staat de teller reeds op veertien. Een prachtige prestatie van de organisatie!

Om 10.00 uur wordt zaterdag het 1e fluitsignaal gegeven. Met een prima verzorgd koud en warm buffet en een gezellige feestavond in de kantine wordt de 1e toernooi dag afgesloten. Zondag wordt beslist wie er dit jaar met de wisselbeker naar huis kan gaan, want dan staan de beste teams van de 1e speeldag tegenover elkaar. Met een meer dan goed deelnemersveld en de altijd enthousiaste vrijwilligers belooft het toernooi een enorm succes te gaan worden.

Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst gestreden om een penaltybokaal. Op zaterdag moeten de speelsters onderling uitmaken wie de koelste schutter van het team is. Zondags volgt de finale waarin de besten van elk team het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie zich winnares van de penaltybokaal mag noemen.

Het damestoernooi is voor de HOSV dames altijd weer de beste start van het voetbalseizoen. Het toernooi biedt in twee dagen alle facetten, die je als speelster bij HOSV zult beleven: goed voetbal, een goede teamspirit, veel gezelligheid en een fantastische feestavond! Enthousiaste meiden (vanaf 16 jaar) die dat eens een keer mee willen maken, kunnen zich geheel vrijblijvend opgeven. Zonder enige kosten kan je deelnemen aan de trainingen en het toernooi. Je bent sowieso een mooie belevenis rijker! Dus bel met Kim Schuurman, tel: 0226-354935.

Oefenprogramma deze week:

Donderdag 15 augustus, 19.00 uur: HOSV - DWB (Gemeentetoernooi bij VVS '46)

Zondag 19 augustus, 12.00 uur: HOSV - Grasshoppers (Gemeentetoernooi)

Zondag 19 augustus, 14.30 uur: HOSV - VVS '46 (Gemeentetoernooi)

Zondag 19 augustus, HOSV Veteranen toernooi

Bekijk ook eens de website www.hosv.nl