Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 23-08-2002 Persberichten Den Bosch

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING

Donderdagmiddag is een 22-jarige fietser uit `s-Hertogenbosch gewond geraakt bij een onge-val. De man reed op zijn fiets over Mangaan in `s-Hertogenbosch toen hij in aanrijding kwam met een achteruit een uitrit uitrijdende auto bestuurd door een 50-jarige man uit `s-Hertogenbosch. De fietser hield aan de aanrijding een gekneusd been over.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

Donderdagavond is een 38-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man had eer-der die avond zijn 30-jarige ex-vriendin met de dood bedreigd. De relatie tussen de twee is enige tijd geleden stuk gelopen, waarna de man de vrouw al verschillende keren heeft be-dreigd. De man is voor verder onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld.

GLAASJE OP

Donderdagavond is een 39-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle vond plaats op de Vutter in `s-Hertogenbosch. Tijden de controle bleek verder dat de man nog 14 dagen gevangenisstraf moest ondergaan. In verband hiermee is hij ingesloten.

TE SNEL

Donderdagavond heeft de officier een 30-jarige man uit `s-Gravenhage een boete van 455 euro gekregen. De man reed met een snelheid van 145 km/u over Treurenburg in `s-Hertogenbosch. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

BEKEURINGEN VOOR NIET DRAGEN AUTOGORDEL

Donderdagavond zijn 13 personen op de Stationsweg in `s-Hertogenbosch bekeurd omdat ze hun autogordel niet om hadden.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 18-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch aange-houden. De jongen bedreigde in de Vughterstraat. in `s-Hertogenbosch een portier van een horecagelegenheid met de dood. De jongen is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 27-jarige man uit Duitsland aangehouden. De man wordt er van verdacht te hebben willen inbreken in een auto die aan de Magistratenlaan in `s-Hertogenbosch geparkeerd stond. Door voorbijgangers werd gezien, dat hij bezig was een portier open te breken. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO

Vrijdagmiddag is een 24-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Hij werd aangetrof-fen op de Muntelwal in `s-Hertogenbosch met een in Oss gestolen auto. De man is voor ver-der onderzoek ingesloten.