Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 23-08-2002 Persbericht Land van Cuijk

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Sint Anthonis

Vrijdagmorgen zijn twee mannen uit Sint Anthonis, 28 en 44 jaar, aangehouden. De twee worden ervan verdacht medewerkers van de gemeente te hebben bedreigd. De bedreigingen hielden verband met een actie van de gemeente om enkele illegaal geplaatste caravans te verwijderen. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor zijn ze vrijdag in de loop van de middag heengezonden.

SNELHEIDSCONTROLE, Landhorst

Donderdag is snelheidscontrole gehouden op de Grote Baan in Landhorst. Er werden 680 voertuigen gecontroleerd op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden. Totaal 32 be-stuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 125 km/u.

AUTO GESTOLEN BIJ BEDRIJFSINBRAAK, Cuijk

Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan het Stationsplein in Cuijk Een deur van het bedrijf werd opengebroken. Uit het bedrijf werd een groene BMW 318 I cabriolet gestolen. Het kenteken van de auto is JV-DF-80.

HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN, Cuijk

Vrijdagmorgen is in een woning aan de Lavendel in Cuijk een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning was een waterlek ontstaan , waardoor de politie de hennepkwekerij ontdekte. Er werden ongeveer 900 planten aangetroffen. Alle planten en hulpmiddelen zijn in beslag genomen. Tegen de bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt.

BESTELAUTO GESTOLEN, Boxmeer

Vrijdagmiddag is vanaf de Koorstraat in Boxmeer een geel/oranje Volkswagen pick up ge-stolen. Het kenteken van de auto is VG-DX-30.