Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 23-08-2002 Persbericht district Maasland

BEROVING, OSS

Donderdagmiddag is een 13-jarige inwoonster van Oss beroofd. Het slachtoffer fietste over het Heschepad te Oss. Op een bepaald moment voelt ze dat een onbekende man haar tas onder haar arm uit trekt. Hierdoor valt ze van de fiets. Ze ziet nog net de onbekende man wegrennen in de richting van het Jurgensplein. De dader had een getinte huidskleur, donker haar en droeg vermoedelijk een rode trui. De politie zoekt contact met mensen die getui-gen van het voorval zijn geweest of anderszins informatie kunnen verstrekken die be-langrijk kan zijn. Gelieve te bellen naar 0900-8844.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Afgelopen nacht is een 18-jarige bromfietser uit Berghem bekeurd. Hij reed met zijn brom-fiets terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van 75. De controle vond plaats op de Singel 1940 1945 in Oss.

VERMIST MEISJE AANGETROFFEN, Oss

Het 15-jarige meisje dat sinds 17 dagen werd vermist vanuit Heemskerk is vrijdagmiddag in een woning aan de Vijversingel in Oss aangetroffen. Het meisje is overgebracht naar het politiebureau waar ze is herenigd met haar vader. De vader was in Oss om samen met vrien-den en bekende posters te verspreiden van zijn dochter. Door de politie in Heemskerk wordt een verder onderzoek gedaan.