Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 23-08-2002 3e persbericht 23 augustus 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Belediging
Na een achtervolging is vrijdagavond op de Kanaaldijk Noord een 18-jarige bromfietser uit Nuenen aangehouden. De verdachte bromfietser reed kort voor zijn aanhouding over de Vestdijk en stak zijn middelvinger op naar de politie. Toen hij werd aangehouden kon hij geen verzekeringspapieren overhandigen en ook geen bromfietscertificaat. De bromfiets is voor verder onderzoek in beslag genomen. De verdachte is na verhoor op het politiebureau naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Verdachten aangehouden voor drinken van bier in park Op de Kasteellaan zijn vrijdag rond 16.00 uur drie mannen (57, 41 en 45 jaar) en een 31-jarige vrouw uit respectievelijk Helmond en Deurne aangehouden. De politie betrapte hen toen ze bier aan het drinken waren in een park aan de Kasteellaan. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Ze zijn alle vier met een bekeuring naar huis gestuurd.

Helmond: Bromfietscontrole
Op de Deltaweg is vrijdag een bromfietscontrole gehouden. In totaal werden zeven bekeuringen uitgedeeld. Eén voor het rijden door rood, drie voor het niet dragen van een helm, twee voor het niet rijden op de rijbaan en één voor het niet kunnen laten zien van het bromfietscertificaat.

Asten: Fiets uit schuur gestolen
Vanuit een schuur behorende bij een woning aan de Bokelcamp is tussen donderdag 17.00 uur en vrijdag 16.00 uur een fiets gestolen. De dader kwam binnen door de schuurdeur open te breken.

Gemert: Aanhangwagen met grasmaaiers gestolen
Vanaf een bedrijfsterrein aan de Scheiweg is vrijdag tussen 12.30 en 13.00 uur een groene aanhanger met daarop twee grasmaaiers gestolen. De grasmaaiers hebben een gezamenlijke waarde van ruim 2400 Euro. De aanhanger is voorzien van het kenteken VS-82-GK.