AutoRai

23-8-2002

Renault geeft eigenaar nieuwe auto bedenktijd

Eigenaars van een nieuwe Renault krijgen de mogelijkheid na de aankoop van hun nieuwe auto alsnog twee interessante onderhoudscontracten af te sluiten.

Tot aan de eerste onderhoudsbeurt of tot zeven maanden na aanschaf van de nieuwe auto is het nu mogelijk om alsnog een OnderhoudPlus Contract af te sluiten. Een GarantiePlus Contract is zelfs tot 12 maanden, nadat het kenteken van de nieuwe auto op naam van de eigenaar is gezet, nog af te sluiten. Omdat een eigenaar van een nieuwe auto zich vaak te laat realiseert welke extra kosten er mogelijk nog op hem afkomen biedt Renault deze klantengroep nu de mogelijkheid om alsnog zichzelf tegen deze kosten te beschermen middels twee waardevolle contracten.

Het OnderhoudPlus Contract
Hoewel elke auto op zijn tijd onderhoud nodig heeft, wil geen enkele automobilist opgeschrikt worden door onverwacht hoge onderhoudskosten. Het door Renault ontwikkelde OnderhoudPlus Contract voorziet in dekking van alle gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden waaronder het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen. Maar ook de kosten van een APK-keuring vallen onder dit contract. Het unieke aan het OnderhoudPlus Contract is dat de eigenaar dit contract nog kan afsluiten tot aan de eerste onderhoudsbeurt van zijn auto of tot zeven maanden na aanschaf van de nieuwe auto.

Door het gebruik van originele Renault onderdelen door ervaren Renault autotechnici behoudt de auto zijn waarde. Bij pech of schade, ook in het buitenland, kan binnen dit contract kosteloos gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van Renault Route Service, zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Het GarantiePlus Contract
Hoewel alle nieuwe Renaults standaard een garantietermijn van 24 maanden hebben, heeft de klant de mogelijkheid deze termijn uit te breiden met het GarantiePlus Contract. Dit contract kan nu tot uiterlijk 1 jaar na de kentekenregsitratie van de nieuwe auto alsnog worden afgesloten. Het GarantiePlus Contract kan bestaan uit een aanvullende periode van ofwel twee jaar en maximaal 60.000, 80.000 of 100.000 km ofwel drie jaar met maximaal 80.000 of 100.000 km. Gedurende de looptijd van het contract kan de eigenaar ook hier gratis gebruik maken van Renault Route Service. Bovendien kan de eigenaar met dit contract in heel Europa bij elke Renaultdealer terecht voor service, reparatie en onderhoud.

Herinnering voor de klant
Inmiddels hebben alle nieuwe eigenaren van een Renault een brief in de bus gekregen waarin ze worden geattendeerd op de mogelijkheid de twee genoemde contracten alsnog af te sluiten. De brief is voorzien van documentatie over beide contracten, die door de klant kunnen worden afgesloten bij de Renault-dealers.