Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 23/8/2002
Auteur: Carel Bouman

Bredanaar betrapt bij winkeldiefstal

TILBURG Gistermiddag om vijf over halfvijf hebben agenten aan de Jan Heijnsstraat een 36-jarige man uit Breda aangehouden, nadat hij door winkelpersoneel betrapt was bij de diefstal van levensmiddelen ter waarde van 8 euro.

Agressieve Tilburger aangehouden voor zinloos geweld

TILBURG Vannacht om vijf over vier hebben agenten aan de Heuvelring een 19-jarioge man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de zinloze mishandeling van een even oude man uit best. Deze laatste kwam een horecazaak aan de Heuvelring binnen en zonder dat daar enige aanleiding toe was werd de man uit best door de Tilburger bij zijn kladden gepakt, mee naar buiten genomen en daar mishandeld. GGD-personeel heeft het slachtoffer terplaatse behandeld aan een dik oog dat hij bij de mishandeling opliep. Verder bleek de man uit best kneuzingen opgelopen te hebben, maar het slachtoffer kon terplaatse worden behandeld.

Surveillerende agenten pakken fietsendief

TILBURG Vannacht om vijf uur hebben surveillerende agenten aan de Noordhoekring een 27-jarige man uit Tilburg aangehouden. De agenten zagen de man met een fiets in de nek over de Noordhoekring fietsen. De Tilburger gaf toe dat hij de fiets had gestolen. De gestolen fiets werd door de politie in beslag genomen en na verhoor werd de Tilburger weer in vrijheid gesteld.