Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-08-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.40 uur

Gewapende overval

RHENEN Donderdagavond rond 21.45 uur vond in een horecagelegenheid in het centrum van Rhenen een gewapende overval plaats. Een medewerker moest onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp een nog onbekend geldbedrag afgeven. De daders wisten te ontkomen. De politie onderzoekt de zaak.

Jongen gewond na aanrijding

VEENENDAAL Aan het Prins Willem Alexanderpark is rond 13.00 uur een 10-jarige fietser gewond geraakt nadat hij door een personenauto is aangereden. Toen de jongen, afkomstig uit Veenendaal, bij de kruising wilde oversteken naar de Dahliastraat werd hij door een nog onbekend gebleven vrouw aangereden waardoor de jongen viel. De automobiliste is na het ongeval doorgereden. De jongen is met een gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoekt in naar de identiteit van de onbekende automobiliste. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Heuvelrug via telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).

Snelheidscontrole

RHENEN - Aan de Grebbeweg heeft de politie donderdagmiddag van 13.15 tot 16.45 uur de snelheid van 1666 voertuigen gemeten. Zij constateerde 278 overtredingen. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/u, terwijl 50 km/u is toegestaan.