SKYRADIO

Sky Radio Beach Concert met Blof groot succes

Blof gaf zondag 18 augustus jl. speciaal voor een selecte groep winnaars van een Sky Radio prijsvraag op skyradio.nl een spectaculair concert op een geheime locatie aan de Zeeuwse kust. Ondanks enkele tegenslagen was het concert een groot succes en hadden de Beach Concert bezoekers de avond van hun leven.

Het had weinig gescheeld of het concert was op het laatste moment afgelast. Aangezien het strand niet was ingesteld op te veel bezoekers, moest de locatie angstvallig geheim gehouden worden om chaos te voorkomen. De lokale Zeeuwse krant PZC wist de locatie echter te achterhalen en publiceerde deze twee dagen voor het concert. Op last van de politie en brandweer moest het concert daarom afgelast worden.

Door een verplaatsing naar een andere locatie kon het Beach Concert echter toch doorgaan en Blof maakte er uiteindelijk een spetterende show van.

Helaas kwam de show na anderhalf uur alsnog abrupt tot een einde doordat er noodweer op komst was. Maar de aanwezige fans waren het er unaniem over eens: het was een geweldige show met een unieke sfeer en de komst naar Zeeland meer dan waard.

In het totaal hebben meer dan 25.000 luisteraars van Sky Radio meegedaan aan de Blof-prijsvraag. De Sky Radio site registreerde bovendien in de actieperiode van 1 tot en met 16 augustus dagelijks gemiddeld 60.000 pageviews. Vooral de dag na het concert, kwamen veel bezoekers naar de Beach Concertpagina om het verslag van het concert te lezen.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.