Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Volendam, 23 augustus 2002

Quoteonwine.com en Delicatessenhuis.nl stappen samen in off-line project

De internetbedrijven Quoteonwine.com en Delicatessenhuis.nl brengen onder de naam Quote Delicatessenhuis een tweetal catalogi op de markt.
De catalogi omvatten al het beste dat de wereld van delicatessen en wijnen te bieden heeft. Het aanbod varieert van oesters en truffels tot wijn en gedistilleerd.

De catalogi gaan zowel de zakelijke als de particulieren markt bedienen. Quotemedia en Delicatessenhuis gaan de catalogi landelijk verspreiden onder de doelgroep. Met deze catalogi zetten beide partijen een grote stap zetten richting een 'multi-channel' productaanbod waarbinnen zowel via de website als via de catalogus kan worden besteld.

De catalogi zullen in de zakelijke markt vooral dienst doen als cadeauservice en binnen de particuliere markt vooral in de persoonlijke behoefte aan exclusieve delicatessen voorzien. De catalogi maken het selecteren en bestellen eenvoudiger dan dit op het internet het geval is. De klanten kunnen nu ook gewoon per telefoon, fax of e-mail bestellen. Het is ook mogelijk om via een digitaal bestelformulier op www.quotedelicatessenhuis.nl te bestellen.