MERCER HUMAN RESOURCE

Erik Lutjens concentreert zich op advocatuur

Persmededeling


Amstelveen, 23 augustus 2002

Prof. dr. Erik Lutjens (44) neemt per 1 oktober aanstaande afscheid van de Legal Unit van Mercer Human Resource Consulting. Hij was niet alleen eindverantwoordelijk voor de Legal Unit van Mercer maar ook als advocaat verbonden aan Lutjens Advocatuur B.V.

Erik Lutjens zal in de vorm van een adviseurschap verbonden blijven aan Mercer Human Resource Consulting.

Per 1 oktober zal Erik Lutjens zijn zelfstandige advocatenpraktijk Lutjens Advocatuur B.V. op een andere locatie uitbreiden. Tot deze datum is Lutjens Advocatuur B.V. nog gevestigd in het Mercer gebouw te Amstelveen.

Erik Lutjens is sinds 1992 werkzaam als hoogleraar pensioenrecht bij de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarnaast is hij o.a. voorzitter van het bestuur van het Pensioenfonds voor Beroepwielrenners en commissaris bij DBV Levensverzekeringsmaatschappij N.V.


-Einde-

Opmerkingen voor de redactie:
Afzender van dit persbericht is Mercer Human Resource Consulting

Mercer Human Resource Consulting (voorheen William M. Mercer) is een mondiaal bedrijf dat organisaties ondersteunt hun bedrijfswaarde middels hun werknemers uit te dragen. Met meer dan 13.000 werknemers in 40 landen die haar klanten wereldwijd bedienen is Mercer Human Resource Consulting onderdeel van Mercer Consulting Group, een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies, Inc., die op de beurzen van New York, Chicago, Pacific (San Francisco) en Londen is genoteerd (tickersymbool MMC).

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met David van Tol, telefoon 020 541 9427, email marketing.communicatie@mercer.com.

23 aug 02 14:31