Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-08-2002 Mediaberichten 23 augustus (14.30 uur)

KONINGSBOSCH Drugsaanhouding

KONINGSBOSCH De politie heeft donderdagavond bij een controle een 30-jarige man uit Eygelshoven aangehouden op verdenking van overtreding van de opiumwet. In de auto van de man werd onder meer 17 gram hennep aangetroffen. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De verdovende middelen werden in beslag genomen. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

BLERICK Aanhouding

BLERICK De politie heeft donderdagavond een 54-jarige Blerickenaar aangehouden op de Maasbreesestraat op grond van openbare dronkenschap, veroorzaken van nachtrumoer en het bezit van een vlindermes. De dronken man veroorzaakte overlast doordat hij zich irritant en provocerend ten aanzien van de buurt gedroeg. De man werd ter onnuchtering en verhoor meegenomen naar het politiebureau. Het wapen werd in beslag genomen. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENRAY Vandaal aangehouden

VENRAY De politie heeft vrijdagmorgen naar aanleiding van een melding een 34-jarige man uit Venray aangehouden op verdenking van vernieling. De man was op een terrastafel van een horecagelegenheid aan de Markt gesprongen zodat deze kapot ging. De schade zal door hem worden vergoed. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt.

REGIO 454 snelheidsovertreders bekeurd

ROERMOND Tijdens snelheidscontroles zijn donderdagmiddag op Broekhin Zuid 94 bekeuringen uitgeschreven. In totaal passeerden 1150 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 187,00.

Tijdens snelheidscontroles zijn vrijdagmorgen op de Wilhelminalaan 17 bekeuringen uitgeschreven. In totaal passeerden 220 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 51 km/uur waar 30 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 57,00.

Tijdens snelheidscontroles zijn vrijdagmorgen op de Elmpterweg 14 bekeuringen uitgeschreven. In totaal passeerden 397 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 67 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 63,00.

MOOK - Tijdens snelheidscontroles zijn vrijdagmorgen op de Groesbeekseweg 22 bekeuringen uitgeschreven. In totaal passeerden 195 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 102 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 92,00.

ROGGEL - Tijdens snelheidscontroles met de lasergun zijn donderdag op de Tramstraat zes bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 115,00.

REUVER - Tijdens snelheidscontroles zijn donderdagmiddag op de Kesselseweg 38 bekeuringen uitgeschreven. In totaal passeerden 180 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 187,00.

ECHT - Tijdens snelheidscontroles door het verkeershandhavingsteam zijn donderdag op de Houtstraat 118 bekeuringen uitgeschreven. In totaal passeerden 3080 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 92,00.

Tijdens snelheidscontroles door het verkeershandhavingsteam zijn donderdag op de Maasbrachterweg 145 bekeuringen uitgeschreven. In totaal passeerden 2540 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een bekeuring op van 187,00.

ECHT 26 verkeersovertreders beboet door verkeershandhavingsteam

ECHT Tijdens een verkeerscontrole door het verkeershandhavingsteam zijn donderdagmiddag op de Diepstraat 26 bekeuringen uitgeschreven. 22 automobilisten kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel, twee bromfietsers droegen geen helm, een had een kapotte uitlaat en een volgde niet de aangegeven rijrichting.