Persbericht

Xerox pakt samen met aantal partners groot uit met OEThe Perfect Office¹ evenement

Demonstraties van efficiënte kantooroplossingen in een moderne praktijkomgeving, omlijst door een programma van workshops en presentaties

Amstelveen, 23 augustus 2002 ­ Xerox Office organiseert in samenwerking met een aantal partners op 25 en 26 september a.s. een geheel op de kantooromgeving gericht evenement. In een speciaal daartoe gehuurd modern pand op Schiphol Zuid-Oost wordt een compleet hedendaags kantoor ingericht met een groot aantal nieuwe ontwikkelingen in zowel apparatuur als toepassingen. Systemen die er volgens Xerox op zijn gericht om de efficiency op kantoren te verbeteren en de productiviteit van de kantoormedewerker te verhogen. De expositie en demonstraties worden omlijst met een interessant programma van workshops en presentaties. Toegang tot en deelname aan het evenement is gratis.

Demo¹s in echte kantooromgeving
In een echte kantooromgeving verzorgt Xerox OEaan het bureau¹ demonstraties en toelichtingen op het gebied van onder meer nieuwe beheer-tools, kennismanagement, archiveringsoplossingen en scan-applicaties. Tevens toont Xerox haar brede aanbod kantoorapparatuur, eveneens geïntegreerd in de kantooromgeving. Daaronder de zeer recent geïntroduceerde DocumentCentre 500-serie digitale multifunctionele systemen, de WorkCentre Pro 423/428 digitale kantoorsystemen voor OEworkgroups¹, alsmede de Phaser 8200 single pass solid ink kleurenprinter en de Xerox Phaser 6200 single pass laser kleurenprinter.

Workshops en presentaties
Het workshop- en presentatieprogramma hangt uiteraard nauw samen met het expositieprogramma. Een greep uit het programma van 25 september: OEInformatie als inzet in de concurrentiestrijd¹, OEKnowledge ­ Anytime, anywhere, anyone¹, OEDocument Management ­ Back to basic¹ en OEPostrondes lopen of digitaliseren?¹. Op 26 september komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde: OEOne click archiving¹, OEBeheer uw printerpark met minimale kosten¹, OEOptimaal gebruik van kleur in de kantooromgeving¹ en OETotal Cost of Ownership (TCO) van de totale kantooromgeving¹.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en/of inschrijvingen bellen naar 030 ­ 698 0 698 of kijken op internet: http://perfectoffice.xeroxnl.net.

Over Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, productieprinten en grafische omgevingen, en dienstverlening met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/­management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en geavanceerde R&D centra in Cambridge (UK) en in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com.

Xerox, The Document Company® en het digitale X zijn handelsmerken van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.


---