Ingezonden persbericht


HOSV NIEUWSBRIEF

HOSV Dames Voetbal Toernooi dit jaar met overweldigend aantal deelnemers

Op 24 en 25augustus a.s. wordt voor de 16e keer het Dames Voetbal Toernooi georganiseerd door v.v. H.O.S.V. Al jaren komen in het laatste volle weekend van augustus teams uit heel Nederland naar Opmeer om de strijd op een sportieve wijze met elkaar aan te gaan. Vorig jaar waren nog 10 teams van de partij, maar dit jaar staat de teller reeds op zestien. Een prachtige prestatie van de organisatie!

Om 10.00 uur wordt zaterdag het 1e fluitsignaal gegeven. Met een prima verzorgd koud en warm buffet en een gezellige feestavond in de kantine wordt de 1e toernooi dag afgesloten. Zondag wordt beslist wie er dit jaar met de wisselbeker naar huis kan gaan, want dan staan de beste teams van de 1e speeldag tegenover elkaar. Met een meer dan goed deelnemersveld en de altijd enthousiaste vrijwilligers belooft het toernooi een enorm succes te gaan worden.

Het damestoernooi is voor de HOSV dames altijd weer de beste start van het voetbalseizoen. Het toernooi biedt in twee dagen alle facetten, die je als speelster bij HOSV zult beleven: goed voetbal, een goede teamspirit, veel gezelligheid en een fantastische feestavond! Enthousiaste meiden (vanaf 16 jaar) die dat eens een keer mee willen maken, kunnen zich geheel vrijblijvend opgeven. Zonder enige kosten kan je deelnemen aan de trainingen en het toernooi. Je bent sowieso een mooie belevenis rijker! Dus bel met Kim Schuurman, tel: 0226-354935.

Bekijk ook eens de website www.hosv.nl